Laatste nieuws

 • PSYCH-K®
  08
  apr

  PSYCH-K®  faciliteert jou om belemmerende overtuigingen en stress te transformeren. Een bevrijdend en blijvend loskomen uit negativiteit en of...

  Lees meer...

 • Diversiteit
  09
  jan

  De diversiteit die we zien in de samenleving zou veel beter weerspiegeld kunnen worden in organisaties. Tijdens onze search & selectie en binnen ons...

  Lees meer...

Zuid Afrika

'Een reis om thuis te komen', een bijzondere retraite in Zuid-Afrika voor iedereen en dus ook voor bestuurders, managers, commissarissen en toezichthouders

 

Lokatie: West-Kaap, Simondium/Wellington

U bekleedt een verantwoordelijk positie en uw agenda is 7 dagen van de week goed gevuld. U richt daarbij uw aandacht vooral op anderen. Maar…. hoe zit het eigenlijk met u? Hoeveel aandacht besteedt u aan uzelf? Hoeveel tijd neemt u voor reflectie en stil te staan bij wat u zélf belangrijk vindt, wat u inspireert, waar uw passie, bevlogenheid en zingeving uit bestaan?  In de beslommeringen van alle dag is daar vaak geen ruimte voor. Gunt u zichzelf af en toe een moment om stil te staan bij uw eigen ontwikkeling. Hoe verhoudt deze zich tot de huidige ontwikkelingen van uw eigen leefomgeving tot die in de wereld.....

 

Onze uitnodiging

Wij nodigen u uit om met ons 'op reis te gaan om thuis te komen bij u zelf'. Thuis te komen bij de dingen die u ten diepste bewegen en bij wie u ten diepste bent.  

Wij bieden een onvergetelijk programma waar u samen met uw reisgenoten wordt meegenomen en ondersteund door ervaren trainers en coaches.

Terug naar de bron om van daaruit weer verder vorm te geven aan uw persoonlijke en werkzame leven. 

U betaalt zelf uw reis en zo voorkomt u iedere vorm van kritiek op het plan een weekje aan zelfevaluatie en ontwikkeling te wijden. De trainingskosten kunt u zoals gewoonlijk declareren.

Waarom Zuid-Afrika?

Natuurlijk, vanwege de ongekende schoonheid en het heerlijke klimaat maar vooral ook vanwege de enorme contrasten waarmee u indringend wordt geconfronteerd en die doorwerken als u 'thuis bent gekomen bij u zelf'.
Wij verblijven met een groep van maximaal 14 personen op een prachtig plekje natuur met een adembenemend uitzicht.

De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. U mediteert, contempleert, spiegelt en wordt gespiegeld. U woont workshops bij en hebt dagelijks contact met onze trainers en coaches en natuurlijk met uw reisgenoten. 

 

Het programma

Echt leiderschap bevat vier universele dimensies: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

U wordt bewogen op al deze niveaus in een reis door uw bewustzijn. U wordt uitgedaagd tot het maken van concrete plannen en ideeën die resulteren in nieuwe paradigma's om mee verder te werken.

Naast het programma op de estate gaat u ook een andere kant van Zuid-Afrika ervaren. U ziet de bittere armoede, uitzichtloosheid, hoop en ongekende kracht in de townships. Door er ook enkele dagdelen actief te zijn zult u zien hoe mensen - met persoonlijk en vaak charismatisch - leiderschap invulling geven aan hun leven en met veelal niet meer dan hun liefde betekenis geven aan het leven van anderen.   

Hier zijn oordelen, overtuigingen, waarden en concepten niet meer vanzelfsprekend.

 

Contact

Het is ook mogelijk met uw directie- of managementteam naar Zuid-Afrika te gaan. Wij maken dan - in overleg met u - een programma op maat. 

Spreekt dit concept u aan en wilt u meer over het programma weten, kunt u dit per mail kenbaar maken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Één van onze coaches neemt  dan contact met u op. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag met u wat zo’n retraite voor u kan betekenen. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend bellen met Geertrui van Gorkom 0636368677. Zij kijkt met u met wie u verder kunt praten.