Laatste nieuws

 • PSYCH-K®
  08
  apr

  PSYCH-K®  faciliteert jou om belemmerende overtuigingen en stress te transformeren. Een bevrijdend en blijvend loskomen uit negativiteit en of...

  Lees meer...

 • Diversiteit
  09
  jan

  De diversiteit die we zien in de samenleving zou veel beter weerspiegeld kunnen worden in organisaties. Tijdens onze search & selectie en binnen ons...

  Lees meer...

Zuid Afrika

Directieleden, bestuurders, managers, toezichthouders, teams en medewerkers

Het succes van een organisatie staat of valt met de permanente ontwikkeling van hoog tot laag van de individuele medewerkers en teams.Vrijwel iedereen wil het beste uit zichzelf en de organisatie halen. Soms vormen ingesleten patronen een blokkade die optimaal functioneren van mensen in een organisatie in de weg staat. De samenwerking zou véél beter kunnen en…niet iedereen functioneert optimaal op de plek die hij/zij inneemt in de organisatie. Er is onvoldoende aansluiting tussen de diverse lagen in de organisatie.

Om precies de vinger op de zere plek te leggen brengen wij de kwaliteiten, omgevingsfactoren en (on)mogelijkheden van uw organisatie zorgvuldig in kaart. 

Vervolgens stemmen wij met u af welke doelstellingen in onderlinge samenhang van belang zijn voor uw organisatie. Het kan daarbij op medewerkers- en teamniveau bijvoorbeeld gaan om:

 • het vergroten van de effectiviteit
 • 'ownership'op alle niveaus
 • vergroten van zelfinzicht en inzicht in (het perspectief van) de relevante ander
 • het constructief omgaan met belangentegenstellingen, conflicten en weerstanden
 • inzicht in eigen en elkaars communicatiestijl

 

Coaching

Personal coaching, teamcoaching en mentoring/ mediation

Iedere vorm van coaching is gericht op het effectief inzetten van de kwaliteiten en drijfveren van u en uw medewerkers. Afhankelijk van wat er nodig is in uw organisatie doen wij u een voorstel voor een programma dat gericht kan zijn op het individu, teams of uw hele organisatie. Uitgangspunt is hierbij steeds het vergroten van zelfinzicht en bewustwording.
Onze coaches en mediator hebben een carrière in het bedrijfsleven of bij overheden opgebouwd. Wij kunnen u een spiegel voorhouden en een klankbord voor u zijn. Wij beloven u een mooie reis om thuis te komen.