Laatste nieuws

Zuid Afrika

Van Gorkom Executive bestaat uit een team bevlogen en ervaren organisatie-, search & selectie-deskundigen.
Wij staan organisaties, directies, managementteams en medewerkers bij op het gebied van personele- management-en organisatievraagstukken. Onze aanpak garandeert de juiste mix van expertise, slagkracht en verandervaardigheden.Met een schat aan ervaringen, opgedaan bij overheden en toonaangevende bedrijven ondersteunen wij u met raad en daad en mediation.

Bij search & selectie gaat ons om de persoonlijkheid, dynamiek en drijfveren van het individu en het team in de context van uw organisatie. Wij verdiepen ons in uw organisatie, doen kennis van mens en bedrijf op en spelen hier op in. We realiseren dit door op het juiste moment op de juiste plaats kandidaten met de succes bepalende competenties aan u voor te stellen. Wij zijn sterk in de analyse van de voor u passende kandidaat, uitnodigend en helder in onze feedback aan u. Uw wensen als klant en opdrachtgever staan voor ons centraal en ons netwerk staat tot uw beschikking.

Ons bureau hecht aan diversiteit als weerspiegeling van onze veranderende maatschappij. Wij staan u graag bij bij het vinden van die diversiteit aan kandidaten op allerlei plekken in uw organisatie, vast of tijdelijk.

Meer weten? Neem contact met ons op per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Verder op onze site leest u over search & selectie en de diensten die wij ter ondersteuning aanbieden om op de juiste plek de juiste mensen tot hun recht te laten komen en kunt u kennis nemen van de opdrachtgevers voor wie wij hebben gewerkt..

Tenslotte vragen wij uw speciale aandacht voor ons Persoonlijk Leiderschapsprogramma in Zuid-Afrika, een bijzondere reis om thuis te komen.